keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pannariohje: maailman paras pannukakku

Pannukakun teko on helppoa! Ja pannukakku tuo iloa arki-iltaan tai pieneen juhlaan.

Pannarinteko ohjeita on useita. Reseptit vaihtelevat hieman, mutta tässä on yksi hyväksi havaittu perusohje, joka liikkuu internetissä nimellä "maailman paras pannukakku".

Tähän pannariin tarvitaan vehnäjauhoa, sokeria, leivinjauhetta, suolaa, vaniljasokeria, maitoa, kananmunia ja margariinia.

Näillä aineilla syntyy tämä erinomainen ja herkullinen pannukakku.

Pannukakun teko-ohje

Varmista ennen pannarin teon aloittamista, että sinulta löytyy seuraavat pannukakkuun tarvittavat aineet:

4 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua margariinia

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää tähän jauhoseokseen maito, munat sekä jäähtynyt sulatettu margariini.

Tämä seos tulee kaataa leivinpaperin päälle uunipellille. Pannukakku valmistuu uunissa maistuvaksi kun paistat sitä noin puoli tuntia lämpötilassa 200-225 astetta.

Toivottavasti tästä pannukakkuohjeesta oli sinulle hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti